DEPO RAF SİSTEMLERİNİN AVANTAJLARI

Organize ve düzenli bir depo veya dağıtım tesisi, ortamı keyifli ve verimli hale getirmekten daha fazlasıdır; aynı zamanda daha iyi ekip üretkenliğini teşvik eder, daha etkili stok yönetimine yol açar, israfı azaltır, güvenlik sağlar, bakım masraflarını azaltır ve ticari yetkinliği arttır. Bu, tesis operasyonlarını destekleyecek ve işletmenizin müşterilerinize en yüksek kalitede hizmet sunmasını sağlayacaktır.

2. EL DEPO VE RAF SİSTEMLERİ ALIŞ ve sATIŞI

2. El Depo ve Raf sistemlerimizle, çevreci ve ekonomik çözümler sunuyoruz. Her türlü montaj ve taşıma hizmeti sağlıyoruz.

SIFIR RAF SİSTEMLERİ SATIŞI ve PROJELENDİRME

Her türlü ihtiyaç ve boyuta uygun, depo raf sistemlerinin satışını yapıyor ve projelendirme hizmeti sağlıyoruz. Satışını yaptığımız Depo Raf Sistemlerini; Sırt Sırta Raf Sistemi, İçine Girilebilir Raf Sistemi, Mezanin Raf Sistemi, Konsol Kollu Raf Sistemi, Mekik Raf Sistemi, Paletli Kayar Raf Sistemi, Otomatik Raf Sistemi, Mobil Raf Sistemi olarak gruplandırabiliriz.

DEMONTAJ – TAŞIMA – MONTAJ HİZMETİ

Mevcut deponuzdaki raf sistemlerini demonte ederek yeni deponuza taşıma hizmeti sunuyor, gerekli durumlarda kapasite arttırımı da sağlıyoruz. Raf sistemlerinizde gerekli onarım ve bakım hizmeti sunuyoruz.

REFERANSLARIMIZ